Co to je?

03.08.2009 21:56

 

Co je buněčná výživa    

 

Je stále více slyšet o naší patentované buněčné výživě a lidé se nás ptají „ Co to vlastně je ta buněčná výživa?“

 

Podívejme se nejdřív na to, co je dieta. Většina dietních doporučení zní formou NE – nejezte červené maso, nejezte tuky, nejezte cukry, soli apod. … Tím nastává otázka:  „Co vlastně máme jíst?“  Naše tělo je složitý organismus a přes všechna doporučení potřebuje tuky, cukry a bílkoviny, vitamíny, minerály, ….. ke své správné funkci. Při nedostatku některé z živin si tělo začne dělat zásoby, které si ukládá ve formě tuku. Stejně tak veškeré přebytky ve stravě neumí samo vyloučit a také si je uloží v tukových buňkách.

 

„Tak co vlastně máme jíst, abychom  si udrželi zdraví, vitalitu a kondici ?!“

 

Buněčná výživa je výživový program sestavený tak, že organismus dostává všechny živiny až  na bázi buněk. Správná výživa buněk v organismu umožňuje tělu vykonávat své funkce s co největší efektivností. Dodání živin do organismu je daleko složitější než přidání pár vitamínů, zdravého jídla, džusů apod..

Buněčná výživa je kompletní výživový program, který zahrnuje všechny základní mikroživiny. Přirozeným efektem je, že se cítíme lépe, máme dobrou obranyschopnost a udržujeme si zdravou váhu. Výsledkem je vzrůste energie, vitality a činnosti imunitního systému.

 

Cítíme se lépe a živěji.

 

Živiny                                                                                        

Většina živin se do těla dostává prostřednictvím klků v tenkém střevě . Většina lidí si myslí, že naše tělo dokáže vše vstřebat a využít plně a efektivně. Díky špatným stravovacím návykům, neustálým dietám a stresu je absorbování živin do těla sníženo. Mnoho z nás jí správně, ale zdaleka nedosahuje plné výživové hodnoty.

 

Jeden z velmi důležitých účinků buněčné výživy je jistota, že naše tělo absorbuje nejvyšší možný rozsah výživy, kterou používáme. A tím začíná proces regenerace a povzbuzení buněk správnou výživou. Ale buněčná výživa zachází dál – skupina mikroživin a bylin pomáhá energizovat  buňky v těle, takže  jsou efektivnější a přispívají k podpoře zlepšení zdraví a vitality.

 

Celá buněčná výživa je sestavena tak, že naše tělo dokáže vystřebat všechny výživné látky, které mohou být efektivně využity. Pro lidi, kteří už vyzkoušeli různé diety jsou výsledky ohromující. Více vitality, více energie, cítí se skvěle.

 

Zbývá jen to vyzkoušet.

 

 


Proč máme nadváhu?

 

 K tomu, aby naše tělo bylo silné a zdravé potřebuje výživu.                        

 

Nedostatek živin způsobí

1)      zpomalení metabolismu – což Vás činí méně aktivní

2)      tělo si začne uskladňovat tuky – protože myslí, že hladoví

3)      zesílí se Vám chutě a hlad – i když Vám chybí jen jedna mikroživina, která např. zpevňuje nehty

 

První věc kterou uděláte, při pocitu hladu, je že sáhnete po něčem rychlém co Vám dodá energii – většinou jsou to dobroty typu, čokoláda, sušenka, fest food …prostě na živin chudé jídlo.

Ani dieta, omezení jídla, dělená strava, prášky na potlačení hladu apod. nejsou řešení.

 

Co tedy potřebujeme?

Je nutné dodat tělu živiny na buněčné úrovni . Což Vám umožní zbavit se tuků, chutí a hladu, a se zdravými návyky si udržet ideální váhu stále.

—————

Zpět



bazény, zastřešení